UTOPISK DYSTOPI – VI ER PÅ LILLEHAMMER

Torborg Igland er på Lillehammer Litteraturfestival og snakker med den svenske forfatteren Per Nilsson og den norske forfatteren Terje Torkildsen om dystopier, om å utfordre grensene i et totalitært samfunn. Nilssons nyeste bok Otopia skildrer tilsynelatende en utopi og et paradis. Men også her er samfunnet gjerdet inne, og det utenfor holdes skjult for innbyggerne, uten at de vet hvorfor. Hva skjer hvis man allikevel krysser grensene? Igland og Nilsson møtes og snakker om bøkene sine, og om behovet for å kontrollere og overvåke samfunnet. Torkildsen leder samtalen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s