Lansering av Øya

11037719_10155262061455576_470841455678400959_nEndelig er dagen her. Øya, bok nummer to, skal lanseres i kveld. Stedet er Angst Bar, i Strøget mellom Torggata og Storgata i Oslo sentrum.

Klokka 18:00 ønsker vi deg velkommen i døra med bobler, smil og et ordentlig, godt utpust. Bøkene er allerede i hendene på mange lesere, på vei til biblioteker og bokhandlere, og i kofferten til dyktige agenter som snart besøker bokmesser i utlandet.

Flukten-feberen er nå blitt til Øya-basillen 🙂

Året som er gått siden vi ga ut Flukten, har vært eventyrlig, fylt av mange, mange fantastiske tilbakemeldinger på første bok –  og samtaler rundt tematikken, universet vi har laget rundt våre venner Kodak, Livni og Jor. Alle anstrengelser ble kronet med en nominasjon til Kritikerprisen i februar i år.

Det har også vært et år med omveltninger for oss – og tidvis et hardt strev for å komme i land med neste bok, men vi har klart det – og i tillegg skrevet ferdig førsteutkastet til bok tre. Fem hundre sider med spenning og dystopi, vennskap og gjenoppdagelse av verdiene i samfunnet vårt som vi kanskje tar for gitt i det daglige. Tre bøker om hvordan livet kunne vært i Norden dersom diktaturet oppsto og fortrengte demokrati og fri tanke. Nå er Betaserien et faktum. Drømmen er virkelighet, vi står med to romaner i hendene. Den tredje er underveis.

I dag er vi utrolig stolte.

Veldig stolte. Og glade og entusiastiske, ikke minst på vegne av alle de tenåringene som finner leseglede mellom permene våre. Det er viktig for oss, dannelse av mennesket foregår på så mange plan, men leseopplevelsene, kulturinntrykk, kunst, musikk, dans, teater – er kanskje noe av det vakreste i livet. Hva om alt dette var tatt fra deg?

Slik har det vært for Kodak. For Livni. Og Jor. I femten av deres første leveår. Men så oppdager de alt dette, for første gang, og innser at både vennskapet med hverandre og omsorgen for de nærmeste og alle rundt dem er viktigere enn å bare leve for å berge sitt eget liv.

Hva er det Kodak har opplevd som kverner ham, nesten til ødeleggelse?
Vil Livni finne ut hvor hun kommer fra, er hun bare et siffer i kartoteket?
Jor har ofret både foreldre og sin egen lillebror for å redde vennene sine. Makter hun å stå oppreist gjennom alt?

Og vil Majke klare å spore dem opp?

Kom og del spenningen og gleden med oss! Meld deg på her:
https://www.facebook.com/events/1556484401268581/

Torborg og Amund

torborg_amund_01

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s