Derfor elsker vi kunsten i Beta III

Filmskaper Lars von Trier fra Danmark gjør jo litt som han vil.

3. Dancer in the Dark

Vi må jo si noe om filmen også, da, som sangen I’ve seen it all er hentet fra. Dancer in the Dark er en mørk og vond og underlig og rørende film. Kort fortalt handler den om en mor som har en blind sønn. Og så jobber hun for livet for å tjene penger til en operasjon for sønnen. Men pengene hennes blir stjålet. I filmen synger hovedpersonen hver gang vi skal skjønne at hun føler noe.

Vi synes filmskaper Lars von Trier er ganske smart. Det morsomme og selvfølgelig litt provoserende med von Trier er at han ofte gjør nøyaktig det motsatte av det folk forventer av ham. For eksempel: Da produsentene på en film han laget, ba ham gjøre filmen litt kortere, laget han den i stedet fem minutter lengre. Men det er jo ikke sikkert det hadde vært så morsomt om det var oss det gikk ut over. Det er Lars von Trier som har laget Dancer in the Dark.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s