Bare slått av Jo Nesbø

Flukten har solgt bra hos bokhandlene i Kristiansand. Kun slått av Jo Nesbøs «Sønnen» i mars!

kodak

Det forteller butikksjef Maren i Ark Markens, og viser oss lista over fullprisbøker hun har solgt. Salgstall kan vi ikke gå ut med, det er ikke vanlig hos forlagene heller. Men vi kan røpe trenden. Hos Berge Libris i Kristiansand har salget gått enda bedre. Men fortsatt minus Nesbø, selvsagt. Så henger da også boka hans som et veggteppe i alle vinduer. Det gleder vi oss til å se Flukten gjøre. Kanskje noen vil knytte et Flukten-teppe? PS: Spøk.

En kamerat av oss så boka stå til pryd og salg på OSL Gardermoen (som jo er hovedstaden i Vestregionen i Skandia), og han spurte like godt om de hadde solgt mye av den. «Ja, det har vi,» var det oppløftende svaret.

Vi får høre lignende historier fra ulike kanter av landet. Men det er fortsatt flere bokhandler som ikke har tatt inn boka, så du må gjerne mase, hvis du vil gjøre oss en tjeneste! Vi er jo bare oss, og ikke er vi like kjekke som Jo, heller. Men det er fryktelig gøy at folk vil lese boka vår!

Det er litt barnslig, kanskje, å krye seg sånn. Men vi synes jo det er fryktelig stas. Og vi har ikke skrevet den for å gjemme den vekk, men tror det både er en underholdende story og at noen viktige spørsmål tas opp mellom linjene. Dessuten er det jo bare begynnelsen. Du vil få flere svar i bok nummer to.

I Skandia handler kulturen utelukkende om Første frie leder og hennes framtoning og meninger. Hva gjør det med et helt folk? Hva er mennesket uten musikk, litteratur, kunst og frihet til å si hva du ønsker og mener? Er det dette som skiller oss fra å leve som dyr?

Nå håper vi jo bare at du forstår at hansken er kastet, Jo! 🙂

flukt2Maren hos Ark i Markens har selv lest Flukten,
og kan fortelle deg mer om den, hvis du er innom!

Reklamer

3 kommentarer om “Bare slått av Jo Nesbø

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s