Vil du ha besøk?

simbolo beta in oro

Denne uka har vi vært i hovedstaden og lest og fortalt om Kodak, Livni og Jor til over 150 ungdommer fra Oslo-skoler. I forrige uke var vi i Larvik og leste fra boka for 8.-, 9.- og 10.-klasser. Vi hadde det kjempegøy, og brukte teatersport og improvisasjon for å skape unike historier sammen med elevene.

Vi har også besøkt flere bokhandler og truffet kjente og ukjente som vil ha signert boka – og mange av de som allerede har lest, spør også når neste bok kommer.

Ja, og når kommer neste bok? Vel, vi har skrevet nesten hele boka ferdig. Nå skal vi bruke god tid sammen med flinke folk i Gyldendal for å jobbe oss gjennom manuskriptet en gang til. Og enda en gang. Det blir sikkert mange gjennomarbeidinger før vi er helt fornøyd. Vi vil jo at du skal få en så god leseopplevelse som mulig. Men du skal ikke behøve å vente alt for lenge!

Nå håper vi at så mange tenåringer – og voksne – som mulig skal oppdage Beta-universet, og lese første bok, Flukten. Vil du ha besøk av oss? Vi jobber med en forestilling til Den kulturelle skolesekken fra høsten av, der vi både leser fra boka, forteller om Skandia, regimet ungdommene bor i, og vi skaper unike, improviserte oppsetninger der elevene selv får delta. Men allerede nå kan du få besøk av oss, enten i klassen din, på ungdomsklubben eller på biblioteket, i bokhandelen eller et arrangement der leselystne samles.

Vil du ha besøk av oss, send oss en e-post på amund.hestsveen@gmail.com eller torborg.igland@gmail.com!

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s