Litt hemmeligheter fra forfatterne

FRA FØRSTE BOK: En anonym person har skrevet en rekke brev til Kodak, Livni og Jor. Brevene er delvis datert fra tiden da Skandia og tyrannene faller. Men brevene kom aldri fram til noen av dem. De ble funnet mange tiår seinere.

I Gyldendals bla-eksemplar kan du lese de første sidene av Flukten, som også inneholder det førstet brevet, i kapittelet Notat 1.

I dag tenkte vi å lette ørlitegranne på sløret for deg som ennå ikke har skaffet deg boka, og la deg lese starten på brev nummer to, slik vi tenker oss at det kan ha sett ut:

lfr

I tillegg:
Lenger ned i dette notatet henviser brevskriveren til en litterær overlevering fra Skandias tidlige historie. I denne beretningen får vi vite mer om hvordan skandistene systematisk ødela Rådhuset, Holmenkollbakken, Slottet, Munch-museet, Nationaltheatret, Vigelandsparken. Denne fortellingen, «Ødeleggelsen av hovedstedene», kan du lese i bok II, som kommer neste år.

Brevskriverens farfar var med under opprettelsen av tyranniet, og husker bilder av farfaren i militæruniform fra sitt hjem, men også at ingen noensinne snakket høyt om ham. Vil du lese mer, kan du bare springe til nærmeste bokhandel og ta med deg Flukten hjem til godstolen og leselampa. Så skal vi dykke ned i manuset igjen, og lover å komme tilbake med en spennende fortsettelse.

Forfatterne

notat2b

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s