Intervju i Fædrelandsvennen

Lørdag 1. mars trykket Fædrelandsvennen et intervju med oss på kultursidene. Journalisten har innhentet en kommentar fra forlagsredaktør i Gyldendal, Cecilie Feyer. De har også trykket et avsnitt fra første kapittel. Kjempegøy! Nå håper vi så mange som mulig har lyst til å komme på bokslippet hos Berge Libris i Markens gate, mandag 3. mars klokka 16.00-18.00. Da er vi avdelingen oppe i 2. etasje og signerer bøker, forteller tørre vitser og drikker brus. Vi forteller om prosessen fram til ferdig bok og leser et kapittel – sånn cirka 17.00.

Her kan du se en faksimile av saken

fevennen_faksimile

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s