Coveret er her!

THIS JUST IN: I dag kom det ferdige coveret til første bok i Beta-serien. Originalidéen er foredlet og satt under høytrykk. Det er designbyrået The Metric System (som er hoveddesigner for Øya-festivalen) som har laget coveret:

Basic CMYK

Vi synes Are i The Metric System har gjort en steinbra jobb, både med førsteutkastet og den ferdige versjonen. Det ryktes også at noen av elementene på omslaget får spot-lakk. Tøft.

OG: Mens vi ærer dem som æres bør: Forlagsredaktør Cecilie Feyer i Gyldendal fortjener virkelig hurrarop, serpentiner, trompetstøt og høye kneløft for en fantastisk coaching.

For ja. Nå er det like før. Vi holder pusten. Siden sist har vi vært på NRK, «hengt» på Gyldendal-fest i Oslo og forsøkt å gli nonchalant inn. Amunds fetter, som har forvillet seg helt til Troms, har bestilt signerte bøker til døtrene sine. Vi har tatt bilder i skogen under kontrollerte omgivelser. (Norsk Bueskytterforbund er konsultert.) Denne uka kommer ytterligere to intervjuer i to aviser. Det er uvant, men stas!

Heng på!

beta_small

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s